Treenit

Oletko jo kokeillut geishakuulatreeniä?

Geishakuulat edistävät monipuolisesti terveyttä ja ehkäisevät alapään ongelmia. Niiden avulla vahvistat lantionpohjalihaksiasi, mikä

  • auttaa estämään virtsankarkailua
  • ehkäisee emättimen laskeumaa
  • lisää emättimen kimmoisuutta
  • nopeuttaa emättimen palautumista synnytyksen jälkeen
  • parantaa ja voimistaa orgasmeja
  • lisää libidoa. 

Vaikka lantionpohjan toimintahäiriöt ovat yleisempiä naisilla, myös miesten kannattaa käyttää geishakuulia; niiden avulla treenaaminen muun muassa vaikuttaa suolen toimintaan, vaikuttaa virtsanpidätykseen ja voi hoitaa eturauhasen tulehduksia. 

Lantionpohjan toimintahäiriöt ovat yleisiä ja usein heikentävät elämänlaatua. Monet saavat oireita ensimmäisen synnytyksen jälkeen tai vaihdevuosi-iässä. Harjoittelu kannattaa aloittaa jo nuorena, niin sen hyödyt kantavat pitkälle myöhempään elämään.

Geishakuulaharjoittelu on paras aloittaa pienimmällä kuulalla. Nosta seisoma-asennossa toinen jalka esimerkiksi tuolille tai portaalle. Vie kuula hellästi emättimeen siten, että otat kiinni kuulan alta varresta ja työnnät sen sisään (kuten laittaisit tamponia). Voit tarvittaessa käyttää vesipohjaista liukastetta. Varren tulee roikkua emättimestä.

Jännitä lantionpohjalihaksia geishakuulan ympärillä, jolloin huomaat, että kuula nousee ylemmäs emättimessäsi ja kauemmas sormistasi. Pidä palloa sisälläsi kaksi minuuttia jännittämällä lantionpohjalihaksiasi.

Kun onnistut pitämään keveintä kuulaa sisälläsi kaksi minuuttia, ota se pois ja siirry seuraavaksi painavampaan kuulaan. Jatka kunnes löydät kuulan, jota lihaksesi eivät pysty pitämään emättimen sisällä kahta minuuttia. Tätä kuulaa edeltävä kevyempi kuula on näin ollen sopiva säännöllisen harjoittelusi aloituskuulaksi. Aloituskuulan tulisi tuntua mukavalta, mutta sen tulee kuitenkin pistää lihaksesi töihin.

Käytä aloituskuulaa kahdesti päivässä, niin kauan kuin jaksat kannatella sitä sisälläsi, jotta lihaksesi saavat treeniä ja vahvistuvat. Jos epäilet että kuula saattaa pullahtaa ulos, voit käyttää alushousuja, niin että kuula tippuessaan jää niiden sisään. Jos käytät geishakuulia suihkussa, on suositeltavaa käyttää pehmeää suihkumattoa, jotta kuula ei tippuessaan rikkoudu.

Voit harjoitella kuulalla aluksi makuuasennossa, sitten istuen ja seisten jalat yhdessä tai harallaan, mikä on jo hiukan haastavampaa. Muita harjoitteita ovat käveleminen, kyykkyyn meneminen ja portaiden nousu kuula sisälläsi. Voit kehittää erilaisia intervalliharjoitteita kuten nopea lihasten jännittäminen kuulan ympärillä, voimakas supistelu, pitkäkestoinen supistelu jne. 

Kun aloituskuulan kanssa harjoittelu sujuu helposti, voit siirtyä astetta painavampaan tai useamman kuulan yhtäaikaiseen käyttöön. Tärkeintä geishakuulaharjoittelussa on sen säännöllisyys.

Miellyttävää treeniä!

Vinkki: Kokeile myös värähteleviä geishakuulia yhdistääksesi treenaamisen ja nautinnon! Myös värähtelevät seksilelut, kuten vibraattorit, stimuloivat lantionpohjan lihaksia.